Prianto Benelux
http://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000000512045_1_zc-noimage.png

Uw oog op het nieuws van Maart 2019

Prianto & Liquidware

Met als basis nog steeds het realiseren van een optimale gebruikerservaring én tegelijktijdig de juiste IT fundering creëren is Prianto een overeenkomst voor de Benelux aangegaan met Liquidware. Liquidware, sinds 2017 in Nederland en die zich richt op gebruikerservaring en performance monitoring, heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Door de samenwerking met Value Add “ distributeur Prianto kan de groei gecontroleerd doorgezet en uitgebreid worden en worden de desktop transformatie oplossingen via het partnerkanaal voor iedere organisatie bereikbaar.

http://zohopublic.com/zohocampaigns/zc-noimage.png

Bitdefender Network Traffic Security

Door de recente overname van Redsocks heeft Bitdefender nu Network Traffic Security Analytics (NTSA) als beveiligingsoplossing voor je! NTSA geeft inzicht in en levert detectie van geavanceerde aanvallen door netwerkverkeer te analyseren, o.a. met inzet van AI (Artificial Intelligence), ML (Machine Learning) en "Heuristics". Hiermee kunnen organisaties snel geavanceerde bedreigingen detecteren en bestrijden door bestaande beveiligingsarchitectuur - netwerk en eindpunt - aan te vullen met gespecialiseerde netwerkgebaseerde verdediging.

http://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000005477140_zc_v35_network_security_analytics.png

Wie zijn wij? 

http://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000005477140_zc_v35_nieuw_prianto_logo_tagline.png

Prianto B.V. is gevestigd in Rotterdam en is opgericht door een ervaren team met uitgebreide kennis en ervaring in de ‘personalized knowledge' of 'toegevoegde waarde’ distributie met een specifieke achtergrond in virtualizatie, IT management en cloud computing en een focus op het creëeren van een optimale (IT) gebruikerservaring. Onze doelstelling is om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor ons wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren aan het IT-kanaal (resellers, VARs, system integrators en service providers) in Nederland, België en Luxemburg. Altijd afgestemd op en met onze klanten, onze partners; dit is wat wij “Personalized Knowledge Distribution” noemen. 

http://zohopublic.com/zohocampaigns/zc-noimage.png

FSLogix nu in preview bij Microsoft beschikbaar

http://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000005477140_zc_v35_moveforward.png

Zoals eind vorige week officieel gecommuniceerd door Microsoft worden de FSLogix producten binnenkort (op dit moment in preview) beschikbaar voor alle Microsoft klanten (en partners) onder met de volgende Microsoft producten:

Microsoft 365 F1, E3, E5, A3, A5, Business

- Windows 10 Enterprise E3, E5

- Windows 10 Education A3, A5

- Windows 10 VDA per user

- Remote Desktop Services CAL with SA


Voor partners die ondertussen op zoek zijn naar alternatieven of aanvullingen voor/op de FSLogix/Microsoft oplossingen hebben wij Liquidware in ons assortiment opgenomen.

Dentius België kiest voor Macrium MultiSite

http://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000005477140_zc_v35_tile_macrium(landscape).png

Macrium MultiSite, een oplossing gehost in de cloud, is gerealiseerd speciaal voor bedrijven en Managed Service Providers die meerdere locatie/klanten hebben. Meerdere installaties van Site Manager kunnen hiermee beheerd worden, incl. centrale rapportage, overzichten en waarschuwingen. Dé ideale tool voor de IT Administrator.

Kijk (voor)uit naar evenementen!

http://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000000512045_tile_teamviewer.png

2 April 2019 

Hoe verdubbel je productiviteit met TeamViewer Sensor!

10 April 2019 

Zorg voor een succesvolle transformatie naar Cloud Windows Desktops!

Binnenkort in het Zuiden des Lands!

Technische update met AppiXoft, DeviceTRUST, LiquidWare en meer op speciaal verzoek in het mooie Zuiden van het land. Reserveren al mogelijk!